MEKMAGYARORSZÁG

Misszió az Egészséges Közösségekért

Célunk, hogy Magyarország szegényei között szolgálva egészséges keresztyén életek, gyülekezetek és közösségek formálódjanak

A MEK missziója Gödöllőn partnerkedik

Kovács Sándor Istentől kapott látást és elhívást, hogy gyülekezeteket mozgasson meg arra, hogy segítse Isten mindenható átformáló munkáját a szegények között Erdélyben és Magyarországon. Éveken keresztül próbáltak elérni embereket az ő készséges gyülekezetükkel Gödöllőn várva ennek a látásnak a megvalósulását.

Sándor két évvel ezelőtt megosztotta ezt a még megnem valósult látását Pálinkás Ibolyával, missziónk vezetőségének egyik munkatársával és ő javasolta Sándornak, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Eltelt körülbelül másfél év és kedves Sándor az Úrhoz költözött. Fia Attila, Simon András, Lőrik Levente és a gyülekezet folytatta a szolgálatot.

Egy közös Látás Konferencia után meggyőződéssé vált, hogy a gyülekezetnek és a MEK missziójának közös látása és célja van. A MEK-nek a gödöllői gyülekezettel közös célja, hogy a szolgálattevőket és a misszionáltakat is minőségileg tanítványozza és felkészítse a fentartható és gyarapodó szolgálatra.

Balról nézve: Kovács Attila, Daróczi-Csuhai László, Oláh Ferenc, Simon András, Lőrik Levente

Ha többet szeretnél tudni erről a tartalomról kérünk írj nekünk!