MEKMAGYARORSZÁG

Misszió az Egészséges Közösségekért

Célunk, hogy Magyarország szegényei között szolgálva egészséges keresztyén életek, gyülekezetek és közösségek formálódjanak

Támogatás

Ha Isten a szívedre helyezte és indíttatásod van arra, hogy támogasd munkánkat, elsősorban köszönjük szépen az érdeklődést, másodsorban az elhatározásodat!

Lelki támogatásodra mindenképp szükségünk van, így kérünk HORDOZZ MINKET IMÁIDBAN!

Tudnod kell, hogy bármilyen támogatáson gondolkozol, ez az alapítvány nem segélyező, nem adományozó alapítvány, vagyoni támogatásoddal működésünk, missziónk költségeihez és munkatársaink illetményéhez járulsz hozzá. Ezen információknak azért van lényegük, hogy elkerüljük a félreértéseket! Köszönjük megértésed!

A 2011. évi CLXXV. tv. „az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról” szóló törvény alapján Alapítványunk igazolhatja hiteles adományozási igazolással a kapott felajánlást. Az 1996. évi LXXXI. Törvény 3 sz. melléklete A/13. pontja szerint nyilatkozzuk, hogy vállalkozási tevékenységet nem végez az Alapítvány. Az Alapítvány kijelenti, hogy működése az érkező adományok nélkül sem veszteséges!

Átutalás/ Számlára fizetés

Számla tulajdonos neve: Misszió az Egészséges Közösségekért
Közlemény: támogatás, neved, és ha van rá lehetőség e-mail címed vagy telefonszámod, hogy megköszönhessük!
Számlaszámunk: OTP 11739054-20143211

1%

Adód 1%-val is támogathatsz minket! Fontos, hogy adószámunkat (18509195-1-13) adóbevallásodkor a könyvelőnek vagy annak, aki készíti, kell odaadnod és abban a dokumentumba lesz jóváírva.


Postai csekk

A befizetési csekkeket e-mail-en keresztül tudod igényelni a chemekhun@gmail.com e-mail címen.

Postai levélben

Levelezési címünket kérünk e-mail-ben kérd. Köszönjük! Elérhetőségeinket lásd a Kapcsolatok menüpontban.


Minden támogatási esetben kérünk igényelj igazolást az elküldött vagy átadott támogatásról!
Bevallási kötelezettségünk az állam felé Isten előtt is fontos!

„Azt felelték: A császáré. Ő akkor ezt mondta nekik: Adjátok meg tehát a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami Istené!” Máté 22:21

Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül.

Példabeszédek 11:25