MEKMAGYARORSZÁG

Misszió az Egészséges Közösségekért

Célunk, hogy Magyarország szegényei között szolgálva egészséges keresztyén életek, gyülekezetek és közösségek formálódjanak

Sandi Ellis Temesvary

Sandi Ellis Temesvary vagyok. Már fiatalon éreztem Isten hívását az életemre. 18 éves koromban az első nyaramat misszióban töltöttem. 1999-ben külföldre költöztem, és elkezdtem teljes idejű szolgálatot végezni az Úrért. 2003 óta élek Magyarországon és szolgálom az Urat. Szolgálatom kiterjedt gyermekklubokra, nyári táborokra, evangelizációs kampányokra, otthon látogatásokra, Bibliatanulmányozásra, helyi dolgozók képzésére, angol nyelvoktatásra, irodai adminisztrációra és könyvelésre. Szolgálatom középpontjában a magyarországi roma lakosság áll. Két örökbefogadott gyermekem, Katrin és Józsi, mindketten roma származásúak.

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy tagja lehettem annak a csapatnak, amely megkezdte a CHE magyarországi munkáját és megalapította a CHE Magyarországot. Tagja voltam a MEK Magyarország eredeti vezetőségének, segítettem képzésekben és a tolmácsolásban. Részt vettem a CHE TOT1, TOT2 és TOT3 képzési programokban. Jelenleg a CHE Magyarország csapatában dolgozom adminisztrátorként, pénztárosként, projekt megfigyelőként, közösségi kapcsolattartó fejlesztő munkatárs és tréner.

Szeretem az embereket, és szenvedélyem, hogy lássam, ahogyan Isten szeretete átváltoztatja az életüket. Valódi erősségeim a szervezésben és az adminisztrációban rejlenek, ezek azok a készségek, amelyek segítenek a CHE Magyarország csapatánál végzett munkámban.

Az elmúlt évtizedben nagy nehézségeket szenvedtem el és e közben megtapasztaltam Isten vezetését és szeretetét az életemben úgy, mint még soha. Hiszem, hogy arra fogja használni a növekedésemet és azt, amit tanultam, hogy sokakat elérjen az Ő királyságáért. Izgatottan várom a jövőt, hogy lássam és megtapasztaljam mindazt, amit Isten elkészített nekem és azoknak, akiket szolgálok.

“én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10 RÚF